Jdi na obsah Jdi na menu

24. 6. 2016

Plněná rajská jablíčka - Doba přípravy: 20 minut                        

Počet porcí: 4 porce

Ingredience:

1 lžička majonézy

mletý černý pepř, sůl

4 velká keříčková rajčata

2 konzervy sardinek

2 kelímky lučiny

zelený salát na ozdobu

pečivo (celozrné)

 

Postup:

Rajčata omyjeme a jednu čtvrtinu se stopkou odkrojíme. Bude nám sloužit jako klobouček. Dužinu vydlabeme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Olejovky necháme okapat. V míse promícháme lučinu, dužinu z rajčat, majonézu, česnek a olejovky. Podle chuti osolíme a opepříme. Krém necháme asi 10 minut rozležet v chladu. Krémem naplníme vydlabaná rajská jablíčka, přikryjeme je kloboučkem a podáváme na listech čerstvého salátu. Výborně chutnají s celozrnným pečivem. Dobrou chuť!

aaaaa.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář